butek

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

butek

  • istilah dina kaayaan belet, kuled pikir lamun dina basa Jawa mah torék. Bisa oge nuduhkeun kana kalapa anu buruk di jero
  • Babaturan anu butek téh kudu dibantuan kana pelajarana.
  • Kalapa nu geus butek teu bisa dipake kadaharan atawa inuman.

Tingkatan basa[édit]

  • butek : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.