butik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

butik

  • pesék, pecah, baranglaan batok tina huluan kalapa.
  • Loba hulu kalapa dibutik ku jang Damar.
  • Ngabutik kalapa katingali gampang padahal hésé!.


Tingkatan basa[édit]

  • butik: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.