c

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

c

  • aksara katilu dina alfabét, kagolong dina aksara paéh. Bisa ditulis ku aksara leutik atawa gedé.
  • Coba ku anjeun buka bagian C dina kamus basa Sunda.
  • Aksara katilu dina basa Latin nyaéta hurup C.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.