caah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

caah

  • kayaan mudalna cai di hiji tempat alatan hujan gedé.
  • Urang teu bisa meuntas walungan ku sabab gedéna caah.
  • Para murid, ulah ngabuang sampah ka walungan. Éta bakal nyebabkeun caah.

Tingkatan basa[édit]

  • caah: basa lemes
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Tempo ogé[édit]

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.