cabak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabak

  • kagiatan napelkeun bagian dampal leungeun ka barang anu katénjo.
  1. nyabak pagawéan: digawé, ngalakukeun pagawéan.
  2. cubuk-cabak: sagala rupaning barang dicabakan.
  3. sacabak-cabakna: sagawé-gawéna.
  4. jelema carabakan: jelema nu sagala rupa dahareun didahar.
  5. pindah cabak: pindah usaha, pindah pagawéan.
  • Coba ku manéh cabak éta cai..
  • Dahareun di luhur méja ulah di cubak-cabak!

Tingkatan basa[édit]

  • cabak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.