cabak-cibik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabak-cibik

  • Masih aya para copét di pasar nu kapanggih cabak-cibik tas pangunjung.
  • Hus, ulah sok cabak-cibik barang teundeun batur.

Tingkatan basa[édit]

  • cubuk-cabak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • cabak-cibik:
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.