cabakeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabakeun

  • gawéun.
  • Cabakeun manéhna nyaéta ngelas besi jero laut.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.