cabakna

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabakna

  • gawe jalma sapopoé.
  • Pa Usep cabakna janten padagang kaki lima di hareupeun Pasar Ciroyom'.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.