cabok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabok

  • neunggeul atawa ngantelkeun dampal leungeun ka pipi batur satarikna ku sabab ambek.
  • Cabok wé satarikna, uing teu sudi nénjokeun maling didieu!
  • Pa Jono apal kalakuan salah sahiji wargina anu sok cacabok lamun keur ambek.

Tingkatan basa[édit]

  • cabok: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.