cabut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cabut

  • ngaluarkeun barang anu pageuh dina liang, ditarik.
  • Cabut éta jukut saacan indit!
  • Pagawéan manéhna ayeuna nyabut paku tina bangunan.

Tingkatan basa[édit]

  • cabut: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.