cacad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

cacad

  • kaayaan anggota badan jelema atawa sato anu teu lengkep atawa teu miboga fungsi samistina.
  • Sato anu cacad teu meunang digunakeun jang kurban Idul Adha.
  • Sanggeus bituna bom nuklir di Jepang taun 1942, sababaraha wargi Hiroshima jadi cacad kusabab radiasi tina bom nuklir.

Tingkatan basa[édit]

  • cacad: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.