cacap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

cacap

cacap

Conto: Ulah tepi ka cacap benangna nguluran langlayangan téh, bisi kapakan.
Conto: Ari bogohna mah cacap kana ieu mobil téh, tapi duitna kurang.
  • cacap: cucud, tepi ka anggeus
Conto: Alhamdulillah, tiasa cacap geuning pun anak masantrén téh.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]