cacap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

cacap

Conto: Ulah tepi ka cacap benangna nguluran langlayangan téh, bisi kapakan.
Conto: Ari bogohna mah cacap kana ieu mobil téh, tapi duitna kurang.
  • cacap: cucud, tepi ka anggeus
Conto: Alhamdulillah, tiasa cacap geuning pun anak masantrén téh.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan