cadél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cadél

  • teu bisa ngalisankeun aksara l atawa r.
  • Anjeunna ti leleutik cadél, teu tiasa pisan nyebut l atawa r.
  • Sora Cahya nyieun urang seuri lantaran manéhna cadél pisan.

Tingkatan basa[édit]

  • cadél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.