caduk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

caduk

caduk

  • waduk, tai
Conto: Pantes rék amuk-amukan Babah Asén téh, tuda panto tokona aya nu ngabaluran ku caduk.
  • caduk waluh: eusi waluh gedé anu ngabulen sikina, konéng sarta beyé
Conto: Enya gé rada pikageuleuheun, tapi da ngeunah caduk waluh téh, amis.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]