caduk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

caduk

  • waduk, tai
Conto: Pantes rék amuk-amukan Babah Asén téh, tuda panto tokona aya nu ngabaluran ku caduk.
  • caduk waluh: eusi waluh gedé anu ngabulen sikina, konéng sarta beyé
Conto: Enya gé rada pikageuleuheun, tapi da ngeunah caduk waluh téh, amis.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan