cahak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cahak

cahak

  • kahayang
Conto: Lamun boga cahak kitu mah, kudu jadi anak nu beunghar atuh.
Kecap barang [su]

cahak

cahak

  • lain loyongna, lain ajangna
Conto: Moal eucreug koperasi dicekel ku si éta mah, tuda lain cahakna.

Babasan[édit]

  • cahak manan cohok: gedé kénéh pangabutuh batan panghasilan
Conto: Sing bisa ngatur waé kana rejeki téh, ulah gedé cahak manan cohok.