campuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • geus teu ngatur deui barisanna.


perang campuh, perang campuraduk antara balad jeung musuh.