cangkir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cangkir

  • wadah leutik nu boga panyepengan, biasana dipaké keur ngawadahan cai nu rék diinum, dijieunna aya nu tina porselén, gelas, sééng.
  • Si Dudi pas ulin ka gunung mamawa cangkir tina kai, ngarah éndah cenah.
  • Kuring nyieun cikopi maké cangkir anyar.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.