cara

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cara

  • ngaran kadaharan kawas surabi ngan ukuranna leuwih leutik, teu dikalapaan jeung teu diuyahan.
  • kawas, siga atawa dihartikeun sarua jeung hiji hal.
  • Kuring hayang nyonto kahadean cara si Ujang nu teu pernah pipilih ka jelema.
  • Ibu-ibu keur nyarieun cara keur di nu hajatan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.