cau

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cau

  • tatangkalan nu buahna ngaruntuy, eusina aya sababaraha sikat, buahna bisa didahar reujeung rasana amis.
  • Kuring resep pisan lamun geus panén cau.
  • Si Ujang keur nyieun cau goréng.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.