Lompat ke isi

cedit

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

cedit

(file)
  • korét pisan atawa cedik.
  • Budak téh meni cedit dipéntaan gé teu méré.
  • Ulah cedit ari jadi jalma mah!
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.