celem

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

celem

celem

  • katuangan jang dengeuna (rencang) sangu. Biasana aya kuahan. Bahan dasarna sayur-sayuran sabangsaning kangkung, terong, leunca. :Misalna : celem asem, celem sabrang, celem bayem.