Lompat ke isi

cepil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

cepil

  • ceuli; salah sahiji anggota badan jelema atawa sato héwan keur ngadéngé.
  • daun bako panggorana.
  • Aya laleur dina cepil kang Darman!
  • Naha bener mun cepil beurueum téh aya nungomongkeun?.

Tingkatan basa[édit]

  • cepil: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.