cikur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cikur

cikur

  1. tutuwuhan nu beutina sok dipaké samara saperti jahé, konéng jsb. Daunna nalamprak rata jeung taneuh.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]