cikur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

cikur

  1. tutuwuhan nu beutina sok dipaké samara saperti jahé, konéng jsb. Daunna nalamprak rata jeung taneuh.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan