cikur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

cikur

  1. tutuwuhan nu beutina sok dipaké samara saperti jahé, konéng jsb. Daunna nalamprak rata jeung taneuh.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan