cinta

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

cinta

  • bogoh, nu dipikanyaah, atawa dipikameumeut.
  • Cinta lir ibarat kalangkang.
  • Nyi Sari masih boga cinta ka si Kabayan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.