cokél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cokél

  • sungkal, ngungkal barang leutik nu nyelap ku barang leutik.
  • Ésé kawung dicokél tina dagingna, sok disebut cangkaléng.
  • Suuk sok dicokélan sesa panén nu urutna bisa waé tinggaleun.

Tingkatan basa[édit]

  • cokél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.