conto

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

conto

  • modél atawa hiji hal anu bisa diturutan atawa dijadikeun tuladan.
  • Conto atuh si Udin nu unggal magrib sok ka masjid!
  • Kanjeng Nabi Muhammad téh pikeun conto urang keur hirup di dunya!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.