coo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

coo

  • maké hiji barang ngan saukur dijadikeun ulinan.
  • Coo heula wé sapédah Si Ujang ku manéh ngarah gampang bisa!
  • Ulah dicoo kitu atuh budah téh, karunya!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.