déang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

déang

  • lamun keur deukeut seuneu hurung di hareupeun hawu.
  • Nini katempona keur déang ngahaneutkeun awak.
  • Lamun keur katirisan hade na mah der déang ku sorangan.

Tingkatan basa[édit]

  • déang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.