déngé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

déngé

  • kecap pagawéan bisa nyaho sora tina ceuli.
  • Ka Nini Ati lamun ngomong kudu rada tarik sabab geus kurang déngé.
  • Sanajan kurang déngé tapi Budi ngarti lamun aya batur nu ngomongkeun manéhna.

Tingkatan basa[édit]

  • déngé : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.