dada

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

dada

  • anggahota badan luhureun beuteung sahandapeun beuheung.
  • Jero dada belah katuhu aya bayah, rada ka kénca aya jantung.
  • Dada manukeun lalaki atlet atawa nu biasa renang.

Tingkatan basa[édit]

  • dada: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.