dago

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

dago

  • hiji kecap anu nuduhkeun pagawéan cicing sabab rék aya nu datang.
  • Di Bandung aya hiji daerah nu ngarana Dago.
  • Kuring jadi loba dago isuk tepi ka siang ari jelemana euweuh.

Tingkatan basa[édit]

  • dago : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.