dahar

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap Pagawean[édit]

dahar, ngadahar (Basa Panengah)[édit]

ngeusian beuteung ku kadaharan

Kecap Barang[édit]

kadaharan[édit]

barang nu beunang di dahar

padaharan[édit]

beuteung

Catetan[édit]

lemesna dahar nyaeta nuang