damang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

damang

  • hiji kondisi keur cageur.
  • Bapa keur diubaran ka dokter pikeun bisa damang deui.
  • Nu bisa ngajieun damang urang nya diri urang sorangan.

Tingkatan basa[édit]

  • damang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.