dana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

dana

  • hiji benda anu biasana paméré ti batur. ngadanaan, méré barang ka batur.
  • Kuring meunang dana ti pamaréntah pikeun bisa sakola.
  • Pamaréntah geus méré dana ka para korban banjir kamari.

Tingkatan basa[édit]

  • dana : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.