dangiang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

dangiang

dangiang

  • bangsa lelembut nu ngalantarankeun imah atawa lembur karasana atawa katénjona pikabetaheun.
Conto kalimah: Lembur nu narikolot euweuh dangiangna.
Sinal de igual.svg Sinonim

danghyang