dangiang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

dangiang

  • bangsa lelembut nu ngalantarankeun imah atawa lembur karasana atawa katénjona pikabetaheun.
Conto kalimah: Lembur nu narikolot euweuh dangiangna.
Sinal de igual.svg Sinonim

danghyang