dangong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

dangong

  • Ngadangong, nangtung sabari beungeut rada ningali kaluhur.

Tempo ogé[édit]

alus dangong