Lompat ke isi

dangong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Kecap pagawéan [su]

dangong

  • Ngadangong, nangtung sabari beungeut rada ningali kaluhur.

Tempo ogé

[édit]

alus dangong