dangu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

dangu

  • lemesna déngé maké ceuli pikeun bisa nyaho aya sora.
  • Kudu loba syukur urang anu masih bisa dangu kana rupa-rupa sora.
  • Nu ngarana anak kudu bisa dangu kana naon baé wejangan ti kolot.

Tingkatan basa[édit]

  • dangu : basa lemes
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.