data

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

data

data

  • naon bae nu sipatna dibikeun
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • data: data penting kudu dipindahkeun kana hardisk pikeun teu leungit
  • data: lamun ka kantor kudu ngeusi heula data diri
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.