data

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

data

  • naon bae nu sipatna dibikeun.
  • Data penting kudu dipindahkeun kana hardisk pikeun teu leungit.
  • Lamun ka kantor kudu ngeusi heula data diri pikeun bisa asup.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.