datang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

datang

  • jelema kaayaan nyamperkeun ka urang ngadatangan, urang nu keur nyamperkeun ka batur.
  • Bapa karék datang ka imah jam dua peuting sabab geus lembur.
  • Kamari polisi datang ka imah bégal di pengkolan.

Tingkatan basa[édit]

  • datang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.