datang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

datang

datang

  • jelema kaayaan nyamperkeun ka urang ngadatangan, urang nu keur nyamperkeun ka batur

Tingkatan basa[édit]

  • datang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • datang: bapa karék datang ka imah jam dua peuting sabab geus lembur
  • ngadatangan: polisi ngadatangan imah begal di pengkolan
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.