deukeut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

deukeut

  • lamun dibandingkeun sipatna teu pajauh.
  • Kudu bisa deukeut jeung jelema pinter di kelas pikeun matak pinter ka urangna ogé.
  • Ucing sok deukeut kuring lamun keur hayang dahar.

Tingkatan basa[édit]

  • deukeut : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.