dicabok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

dicabok

  • neunggeul dampal leungeun ka pipi satarikna.
  • Manéhna dicabok alatan ngaleungitkeun duit saratus rébuna.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.