diuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

diuk

  1. nempatkeun awak kalawan ditunjel ku bujur. Rupa-rupa diuk nyaéta sila, émok, nyanghunjar jsté.