diuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

diuk (basa kasar)[édit]

nempatkeun awak ku bujur. Rupa-rupa diuk nyaeta sila, emok, nyanghunjar jste