dokter

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

dokter

  • ahli mariksa jeung ngubaran kasakit.
  • Damar jadi dokter spésialis jantung lulusan paguron luhur di Bandung.
  • Kiwari dokter sato héwan loba ditéangan.

Tingkatan basa[édit]

  • dokter: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.