dua

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap bilangan [su]

dua

  • salah sahiji kecap bilangan; cara ngucap angka dua.
  • Abi gaduh dua permén.
  • Harga dua buku nyaéta lima rébu.

Tingkatan basa[édit]

  • dua: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.