emas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

emas

  • logam ningrat anu warnana konéng dijieunna ku cara ditempa atawa dibentuk, biasana dijadikeun perhiasan cingcin atawa kalung.
  • Ibu Téjo dina leungeunna meni reunceum ngagunakeun gelang emas.
  • Harga emas dina situasi pandemi kieu hargana mahal.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.