Lompat ke isi

endog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

endog

(file)
  • barang anu miboga cangkang nu eusina mangrupa bakal pianakeun.
  • Unggal poé kuring daharna jeung endog.
  • Mang Ujang jualan endog hayam jeung endog bébék.

Tingkatan basa[édit]

  • endog : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.