gaél-gaéleun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gaél-gaéleun

  • dahareun panyelang .
  • Eweuh gaél-gaéleun acan jeung ngabatalan puasa, cik ku manéh beuli heula.
  • Gaél-gaéleun biasana dijual di pasar pas pasosoré.

Tingkatan basa[édit]

  • gaél-gaéleun: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.