gabung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gabung

  • nyampurkeun atawa ngahijikeun hal nu bangsa/jinisna sarua.
  1. gabungan: beunang ngahijikeun atawa nyampurkeun.
  2. ngagabung: sabeungkeut atawa campuran anu bangsana sarua.
  • Dieu gabung wéh jeung kami, méh inditna teu nyasar deui.
  • Gabungan sarékat buruh nungtut kanaékan UMR di Jawa Kulon.

Tingkatan basa[édit]

  • gabung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.