gabus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gabus

  1. cocok botol anu dijieun tina papagan tangkal anu kandel.
  2. boncél gede.
  3. alat ngasah péso nu dijieun tina kulit.
  • Ujang, ari gabus botol urang diteundeun dimana?
  • Gabus anu dipaké Edi ngasah péso kalah leungit.

Tingkatan basa[édit]

  • gabus: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.