gadé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gadé

  • pagawéan nginjeumkeun duit ku cara nukeurkeun barang keur duit maké hiji perjangjian.
  • Mun manéh sakali-kali barang gadé emas urang, tong sakali-kali ngadeukeutan imah kuring.
  • Pa Haji mah katelah jadi tukang gadé.

Tingkatan basa[édit]

  • gadé: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.